lauantai 16. tammikuuta 2016

On hyiset vuoret ne lumiset niin...

Tervetuloa takaisin Lumottuun Lelukauppaan! Ensimmäisessä figuuriesittelyssäni laitankin saman tien kaasun täysille ja esittelen uusimmat, mutta myös rakkaimmat tulokkaani kokoelmissani. Kyseessä ovat siis vitriinissäkin näkyneet Anna- ja Elsa-keräilyfiguurit Frozen-elokuvasta!

 
Ensin vähän triviaa. Molemmat ovat SEGAn valmistamia Premium Figure-figuureja. Ne ovat n. 18 senttiä korkeita ja valmistettu korkealaatuisesta PVC-muovista, jota käytetään yleisesti keräilyfiguureissa. Hahmot ovat varsin arvokkaita; suurin osa niiden jälleenmyyjistä sijaitsee Japanissa, vaikka ne ovat Disneyn hyväksymiä tuotteita ja yksittäishinta nousee helposti yli 40 euroon (ilman postikuluja). Tilasimme isäni kanssa molemmat erikseen japanilaisesta verkkokaupasta eBayn UK-sivujen kautta ja vaikka tulli niistä hetkeksi kiinnostuikin, sekä toimitus että pakkaus saapuivat sutjakkaasti ja nopeasti. Paketti oli pakattu nätisti ja molempien figuurien koreat japaninkieliset pakkaukset olivat vahingoittumattomia.
 
Molemmat figuurit ovat yksityiskohtaisia ja kauniita. Halusin nämä kokoelmaani osittain juuri siitä syystä, että Frozenista valmistetut figuurit ja nuket muistuttavat vain etäisesti päähenkilökaksikkoa ja olen itse hyvin pikkutarkka yksityiskohdille. Ainoa valittamisen aiheeni tosin on, että Annan talviviitan reunan yksityiskohdat ja pampulat ovat jostain syystä jääneet värjäämättä. Tämä tuntuu olevan hyvin yleinen juttu Anna-figuureissa. Mutta muuten nämä figuurit tuntuvat hypänneen suoraan ulos elokuvasta ja niiden korkeasta hinnasta huolimatta päätin kuljettaa tytöt raikkaaseen pakkassäähän kuvattavaksi! Paksu lumipeite ja kirkas taivas soveltuivat kuin nakutettu Annan ja Elsan taustoiksi.
 
 
On linna niin yksinäinen...

''Hiljaa, Elsa, et ole enää yksin!''Yllättäen Anna oli figuureista mielestäni se kuvauksellisin~

Hyvä on, kyllä Elsastakin löytyi kauneutta niin että maisemakin sumentui... 
Vaikka pakkanen puri ja lumi tihkui jatkuvasti housujen polvien läpi, olen tyytyväinen kahden päivän saaliiseeni. Molemmat figuurit olivat kuvauksellisia eikä niitä paljon tarvinnut asetella, jotta kuvista tuli onnistuneita (pikkuveljeni sanoin: ''Noi näyttää ihan oikeilta!'') Lisäksi satuin valitsemaan parhaat päivät kuvaamiseen, ensimmäiseen sain nätin auringonlaskun ja toiseen kirkkaan taivaan.

Toivottavasti kuvat miellyttivät silmää! Tulevissa postauksissa tutustutaan vähän lisää vitriinin sisältöön, katsaistaan mikä kumma asunnossani aiheuttaa hampaanjälkiä monien pahvilaatikoiden reunoihin ja mikä mahtaa olla elokuvakokoelmani yllättävin löytö. Nähdään tulevissa postauksissa!

Saa nyt kylmä viima tää puhaltaa~!

4 kommenttia:

 1. Ovatpas nämä figuurit nättejä! Ja kuvat tietysti myös! :) Molemmilla on aivan ihanan veikeät ilmeet ja maalausjälki näyttää tosi hyvältä yksityiskohtia myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kiitoksia ;3 Molemmat figuurit on kyllä täysin hintansa väärtejä ja erinomaisia kuvauskohteita etten joskus pysty käsittämään niiden olemassaoloa hnnnggghhh...

   Poista
 2. Oo, nämä ovat aivan ihanat figuurit! Ja upeat kuvat olet myös saanut aikaan! On hauska katsoa miten nuo figuurit näyttävät eri suunnista kuvattuina olevan niin eri asennoissa - ja silti niin luonnollisen näköisiä. Aivan kuin ne liikkuisivat. :)

  + mukipostauksen ensimmäisen mukin tekstistä tuli mieleen aivan Kaksin karkuteillä -leffan alun samankaltainen lausahdus, vähän ennen kuin Tähkäpää-vauva tulee siepatuksi. Luulin aluksi että se oli siitä :) Hieno piirros myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Kolme vuotta valokuvauskoulussa ovat siis tuottaneet tulosta, haha!

   Enpä muuten tajunnutkaan tuota :O Nyt kun sanoit niin se tosiaan muistuttaa mainitsemaasi lausetta. Onkohan arvon Kurkela saanut innoituksensa Tähkäpään tarinasta laulun sanoituksiinsa?

   Poista